Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών της Ένωσης Σπετσιωτών – Αρχαιρεσίες

Αγαπητά & εκλεκτά μέλη του Σωματείου μας,
Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 13.2.2022 και από ώρα 10,30 π. μ., στο Γραφείο του Σωματείου (Κουντουριώτου 128 & Τσαμαδού, Πειραιάς), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών μας, με όσους παρόντας και με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου περιόδου 1.1. – 31.12.2021. 2. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διαχείριση των οικονομικών του Σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ» από 1.1. – 31.12.21. Aπόφαση της Γεν. Συνέλευσης για την απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη. 3. Ανακοινώσεις επί θεμάτων σχετικών με την υλοποίηση των σκοπών της ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ. Θα ακολουθήσει α) εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή Αρχαιρεσιών, και β) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: α. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γεν. Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες έχουν: 1) τα παλαιά τακτικά μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ, που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, τουλάχιστον για τα έτη 2020 & 2021, και 2) τα νέα τακτικά μέλη που γράφτηκαν στην ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ εντός του 2021.β. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 μ.μ. Τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Δ. Σ. ή μέσω του Ε-mail της Ένωσης για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία. Ενημερωτικά, παραθέτουμε τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ. Σ. & την Εξελεγκτική Επιτροπή (κατά αλφαβητική σειρά):
  1. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Βώκου-Μπράβου Μαρία του Εμμανουήλ
Δούβρου Μαρία του Αναργύρου
Θυμαρά-Μοσχοβίτη Καλλιόπη (Πόπη) του Ελευθερίου
Κόκορη-Λυμπέρη Ευαγγελία του Παναγιώτη
Κομπόγιωργα Ελπίδα-Ελισάβετ του Παναγιώτη
Κουλαλόγλου Κωνσταντίνος του Νικολάου
Κουλαλόγλου Μαρίνα-Θεοδότη του Κων/νου
Μαντά Σταματίνα (Τίνα) του Γρηγορίου
Ποριώτης Ανδριανός του Ηλία
Ράππου Αγγελική του Δημητρίου
Σαντά Ευσταθία του Αποστόλου
Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Γιαννακούλιας Παναγιώτης του Γρηγορίου, Κορυζής Δημήτριος του Ευαγγέλου, Ματθαίου Ματθαίος του Κων/νου, Ταγκαλίδου Σοφία του Βασιλείου.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, που βοηθούν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο & ανάπτυξη του ιστορικού Σωματείου μας.
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος & τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
 
May be an image of 8 people, people standing and indoor
Φωτογραφίες αρχείου από τις εκλογές του 2020.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ