Β. Σιδέρης: Η βελτίωση των γηπέδων Ερμιόνης, Πορτοχελίου & Επιδαύρου γίνεται πραγματικότητα

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΥΠΟΕΡΓΟ:«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ,ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ», συνολικού προϋπολογισμού 350.800,00 € χωρίς Φ.Π.Α. (434.992,00 € με ΦΠΑ) μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Νίκα Παναγιώτη και του ανάδοχου του έργου.
Η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων και η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων που αλλάζουν τον αθλητικό χάρτη στην Αργολίδα είναι πλέον πραγματικότητα. Αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2018. Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο αθλητικό πρόγραμμα Πανελλαδικά που υλοποιείται. Είναι έργα που θα δώσουν νέα πνοή στην περιοχή μας, θα φέρουν τα παιδιά μας πιο κοντά στον αθλητισμό.
Δε θα πρέπει φυσικά να παραλείψω ν’ αναφέρω πως με την αγαστή συνεργασία του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα με την Ε.Π.Σ. Αργολίδας , προχωρούν στη τελική φάση υλοποίησής τους όλα τα προγραμματισμένα Αθλητικά έργα από το 2018.
Με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας νιώθω διπλά περήφανος, καθώς πριν εκλεγούμε για πρώτη φορά μιλούσαμε για επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια όλους όσους μας στήριξαν και μας εξέλεξαν εκ νέου διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε το Αργολικό ποδόσφαιρο να φτάσει εκεί που αξίζει.
Ξεκάθαρα θέλω να επαναλάβω πως τα έργα δεν έχουν ονοματεπώνυμο, ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Εμείς ως αιρετοί απλά είμαστε υποχρεωμένοι ν΄ αναδεικνύουμε και να υλοποιούμε τα αιτήματα τους.
Βασίλης Γ. Σιδέρης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ