Α.Ε. Ερμιονίδας: Πρόσκληση των φιλάθλων σε δυο κρίσιμα παιχνίδια

Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θέλουμε να προσκαλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να σταθεί ξανά δίπλα στη προσπάθεια της ομάδας μας, στα δυο κρίσιμα παιχνίδια, που ακολουθούν στην έδρα μας, κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, σήμερα Τετάρτη (16/02) στις 15:00 και απέναντι στον Ερμή Μελιγούς την Κυριακή (20/02) για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κατακτήσουμε τις νίκες και στα συγκεκριμένα παιχνίδια και έτσι να συνεχιστεί η πορεία του συλλόγου μας με επιτυχίες στο πρωτάθλημα.
Από τα βάθη της καρδιάς μας, εκφράζουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, που βοήθησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας.
Η παρουσία σας ήταν πραγματικά καθοριστική κα συγκλονιστική. Προσφέρατε ακόμα περισσότερο δυναμική στους παίκτες μας και στους προπονητές μας, βοηθώντας τους να φτάσουν σε νίκες και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν. 
Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδο και την παρουσία των φιλάθλων θα τηρηθούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού που είναι σε ισχύ, με βάση και το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ