Αφέθηκε ελεύθερος ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε το άσεμνο βίντεο στον 12χρονο στην Ερμιονίδα

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης, ο οποίος φέρεται να είχε αποστείλει χυδαίο βίντεο σε 12χρονο αγόρι, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Ναυπλίου.
Ο Αρχιμανδρίτης είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου και σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου αντιμετώπισε τη μητέρα του ανηλίκου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το οπτικό και ηχητικό υλικό που διέρρευσαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.
Ο δικηγόρος του ιερέα, από την πλευρά του, ζήτησε αναβολή της δίκης, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος από την 24η Μαΐου έως και την 4η Ιουνίου, περίοδο κατά την οποία συνελήφθη ο πελάτης του, για να ερευνηθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.
Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, με τη δικάσιμο να να έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου.
Με βάση την απόφαση του δικαστηρίου, ο Αρχιμανδρίτης απαγορεύεται να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.
Σε μια νεότερη εξέλιξη, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θα διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να διαπιστωθεί εάν ο ιερέας έχει στείλει ανάλογο περιεχόμενο σε άλλους ανηλίκους. Η υπόθεση προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας και αναμένεται να παρακολουθηθεί με ιδιαίτερη προσοχή.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ