Αυλαία σήμερα με Μουσική Βραδιά, για το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

Μoυσική Βραδιά με την ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης αφιερωμένη στη Μνήμη της Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

Ώρα 9μ.μ. Πολυχώρος ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

KΡΑΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στο τηλέφωνο 698 698 2224.

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας και η ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, έχοντας στο ενεργητικό τους πλούσια εμπειρία από συνεργασίες και συνδιοργανώσεις θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων, τιμούν από κοινού στο κλείσιμο και αυτού του Φεστιβάλ, τη Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, τη μεγάλη Κυρία του Πολισμού της περιοχής μας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκδημία της.

image002.jpeg

Πριν από τη μουσική βραδιά και στο πλαίσιο του εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ του Λαογραφικού Κέντρου Κρανιδίου, “Παραδοσιακή Κρανιδιώτικη Φορεσιά”

ebanner 8o festival-01.jpg

Σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για να ζήσουμε μαζί ακόμα μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.

Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και του περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ.

Παρακαλούμε για την κράτησή σας στο τηλέφωνο 698 698 2224.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εναρμονίζεται πλήρως με τις οδηγίες για την λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19 που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλής η διεξαγωγή των εκδηλώσεων τόσο για το κοινό, όσο και για τα μέλη του Θ.Ο.Ε. και τους συμμετέχοντες στο 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα».

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ