ΑΡΝΗΤΙΚΑ τα επαναληπτικά τεστ των υπαλλήλων του Δήμου Ύδρας – Από Δευτέρα ο Δήμος λειτουργεί κανονικά!

Καθησυχαστικό, μετά τα τελευταία επαναληπτικά τεστ, είναι το Ενημερωτικό Δελτίο, που υπογράφεται από τον Αντιδήμαρχο Ύδρας κ. Μανώλη Καραμήτσο (19/03/2021)

Σε συνέχεια της προχθεσινής ενημέρωσης θα ήθελα να κάνω γνωστά τα ακόλουθα:

Χθες 18/03/2021 και σήμερα 19/03/2021 στο ΚΟΥΛΟΥΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΔΡΑΣ, πραγματοποιήθηκαν τα επαναληπτικά τεστ των υπαλλήλων του Δήμου Ύδρας, τα οποία και ήταν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Το νοσοκομείο μας ενημέρωσε πως χθες και σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 70 rapid test εκ των οποίων όλα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ, πράγμα νομίζω ελπιδοφόρο και πολύ αισιόδοξο για την επιδημιολογική εξέλιξη στο νησί μας.

Επίσης, σήμερα παραλήφθηκαν από το Δήμο και παραδόθηκαν στο ΚΟΥΛΟΥΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΔΡΑΣ, όπως είχαμε υποσχεθεί, 300 rapid test για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Θα ήθελα να ενημερώσω πως ο Δήμος Ύδρας, ύστερα από τα αρνητικά τεστ των υπαλλήλων, θα ξεκινήσει από Δευτέρα να λειτουργεί κανονικά, βάσει των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών και συγκεκριμένα η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο, τους εθελοντές πυροσβέστες του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΥΔΡΑΣ, για την άμεση επέμβαση στην χθεσινή πυρκαγιά και την αίσια έκβασή της, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που έτρεξαν να βοηθήσουν.  ΄Ενα ακόμα ευχαριστώ στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Λιμεναρχείο Ύδρας για την βοήθειά τους.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Καραμήτσος

Αντιδήμαρχος Ύδρας

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ