Αργολίδα: Γαστρονομικός Προορισμός Διεθνούς Εμβέλειας

Παρουσίαση Μελέτης Γαστρονομικού Τουρισμού

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στην Παρουσίαση Μελέτης Γαστρονομικού Τουρισμού με τίτλο «Argolis Taste Culture – Γαστρονομικός Προορισμός Διεθνούς Εμβέλειας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:00, στο Λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, στα πλαίσια της 25 ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά παραδοσιακά κεράσματα καθώς και νέες πρωτότυπες συνταγές από chef που θα μαγειρεύει εκείνη τη στιγμή (live cooking), χρησιμοποιώντας προϊόντα της Επιδαύριας Γης στα πλαίσια του γαστρονομικού EVENT που συνοδεύει την εκδήλωση.
Παράλληλα ο υπεύθυνος – μελετητής κ. Δημοσθένης Μπρούσαλης, θα παρουσιάσει την «εικόνα» της Αργολίδας και των περιοχών της, καθώς και την προσπάθειά της να «προσκαλέσει – προκαλέσει» με τις τοπικές της γεύσεις , τους επισκέπτες που στοχεύει σε όλο τον κόσμο.
Τα τρία θεμελιώδη σημεία της Νέας Γαστρονομικής Ταυτότητας του Σήματος και της Εικόνας είναι:
1. Το Εμπορικό Όνομα (Brand name), με το οποίο θα “συστήνεται” η Αργολίδα στον διεθνή επισκέπτη, «ARGOLIS taste culture» (Κουλτούρα γεύσης της Αργολίδας, Αργολική γευστική κουλτούρα),
2. Το  Όραμα (Brand Vision), είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης της νέας μάρκας και η προσφορά της προς τον επισκέπτη, «Να κάνουμε τις πόλεις και τα χωριά της Αργολίδας, δυνατό σημείο αναφοράς αυθεντικών εμπειριών γαστρονομίας, σε όλο τον κόσμο!»,
3. Η Υπόσχεση της μάρκας (Brand promise), είναι η δέσμευση προσφοράς γεύσης και απόλαυσης της Αργολίδας, «Enjoy true Argolis cuisine, with all your senses» (Απολαύστε την αυθεντική Αργολική κουζίνα, με όλες τις αισθήσεις)
Η εν λόγω προσπάθεια οπτικοποιείται μέσω του Νέου Brand Name & Νέου Γαστρονομικού Σήματος για την Τουριστική Γαστρονομική Ταυτότητα της Αργολίδας και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σήμα κατατεθέν όλων των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.
Ψηφίζουμε όλοι!
Το διάστημα 19 έως και 22 Ιουλίου λοιπόν θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη διαδικτυακή ψηφοφορία σε όλη την Αργολίδα όπου σε αυτό το σημείο οπτικοποιείται το επιλεγμένο brand name ARGOLIS taste culture με τον ίδιο τρόπο της δημόσιας διαβούλευσης και συμμετοχής όπου επιλέχθηκαν το Εμπορικό Όνομα, το Όραμα και η Υπόσχεση.
Ποια από τις 5 προτάσεις σήματος ταιριάζει καλύτερα στην Αργολίδα, σε όσα μοναδικά γεννάει η φύση εδώ, στη γη και στη θάλασσα, και στις αυθεντικές γεύσεις της;
Πώς ψηφίζετε σε τέσσερα απλά βήματα:
1. Κοιτάζετε προσεκτικά και τις πέντε Προτάσεις.
2. Διαβάζετε τις Έννοιες που σχετίζονται με κάθε Πρόταση και εξηγούν γιατί προτείνεται.
3. Διαλέγετε την Πρόταση που σας αρέσει περισσότερο (ψηφίζετε ΜΙΑ Πρόταση Σήματος).
4. Υποβάλετε την συμμετοχή σας!
Περιμένουμε τις απαντήσεις όλων σας μέχρι και τις 22 Ιουλίου! Η συμμετοχή σας είναι σημαντική!
Για να ψηφίσετε πατήστε στο σύνδεσμο: Argolis Taste Culture logo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ