Απόλυτη σιωπή από τον Δήμαρχο Γεωργόπουλο για τη συνεργασία με την Eurologic

Ο κόσμος ακόμα περιμένει απαντήσεις

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας:
Μια εβδομάδα έχει περάσει από τον σάλο που προέκυψε για την εταιρία λογιστικών υπηρεσιών Eurologic του Βασίλη Λαμπρακάκη, με την οποία έχει συνεργαστεί και ο Δήμος Ερμιονίδας.
Τι κι αν οι δημότες ρωτούν να μάθουν ποια ακριβώς ήταν η σχέση του Δήμου με την εταιρεία του Λαμπρακάκη, που κατηγορείται από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών Χρήστο Ηλιάδη ότι είχε πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, τι κι αν διέκοψε τη συνεργασία μαζί της ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο Δήμος Μεγανησίου, τι κι αν δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα στον Δήμο Επιδαύρου, ο Γιάννης Γεωργόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος

Από τις 21 Ιανουαρίου απευθύναμε μέσα από το Argolida Planet και τον Παρατηρητή Ερμιονίδας τις παρακάτω ερωτήσεις στον Δήμαρχο Ερμιονίδας, αλλά ακόμα να πάρουμε απάντηση.
Θα μπορούσε να μας ενημερώσει ο κ. Γεωργόπουλος πώς ακριβώς και σε ποιο βαθμό συνεργάστηκε ο Δήμος Ερμιονίδας με την εταιρεία του κ. Λαμπρακάκη;
Θα γίνει κάποιος σχετικός έλεγχος από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας;
Για το θέμα έχουν ενδιαφερθεί να μάθουν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου και Γιάννης Μαργέτας, αλλά ούτε σ’ αυτούς έχει απαντήσει ο Γιάννης Γεωργόπουλος.
Ο κ. Λάμπρου μάλιστα, σε ανάρτησή του έκανε λόγο για λαμόγια και ευχήθηκε καλά ξεμπερδέματα, ενώ και ο κ. Μαργέτας έθεσε σοβαρά ερωτήματα για τις συμβάσεις του Δήμου Ερμιονίδας με την Eurologic.

Ο ιδιοκτήτης της Eurologic Βασίλης Λαμπρακάκης

Μέχρι στιγμής, ο Γιάννης Γεωργόπουλος είναι ο μόνος από τους Δημάρχους της Αργολίδας που δεν έχει μιλήσει για το θέμα, δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση, αποφεύγει να απαντήσει και κρατάει τον κόσμο στο σκοτάδι.
Όσο περνούν οι μέρες, το θέμα αντί να ξεχαστεί, συζητιέται περισσότερο και δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο να μην παίρνει θέση.
Αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, οφείλει να βγει και να μιλήσει. Γιατί όμως δεν το κάνει;
Πάντως, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για χιλιάδες ευρώ που έχει λάβει η εταιρεία του κ. Λαμπρακάκη από τον Δήμο Ερμιονίδας.
Θα επανέλθουμε…
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ