Αποφαση για πλωτή εξέδρα μπροστά από ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για τοποθέτηση πλωτών εξεδρών σε θαλάσσιες περιοχές του Πορτοχελίου και των Συβότων.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, γνωμοδότησε θετικά ως προς την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας έως 150 τ.μ. στο Πόρτο Χέλι της Ερμιονίδας, μπροστά από το ξενοδοχείο ΝΑUTICA BAY HOTEL, κατόπιν αιτήσεως της ιδιοκτήτριας εταιρείας ΘΕΡΜΗΣΙΑ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Σημειώνεται ότι η αιτηθείσα θέση τοποθέτησης και χρήσης της πλωτής εξέδρας δεν θα προκαλέσει προβλήματα στο θαλάσσιο οικοσύστημα και την ασφάλεια ναυσιπλοΐας και δεν εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των λουόμενων. Η πλωτή εξέδρα δύναται να συνυπάρξει με τον περιορισμό και τη χρήση, δηλαδή την προσωρινή πρόσδεση σκαφών,  του ευρύτερου θαλασσίου χώρου χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, καθόσον η θέση της ορίζεται εκτός πλεύσιμων διαύλων και περιοχές πόντισης υποθαλάσσιων καλωδίων και αγωγών.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ