«Αν δεν τα πούμε θα είναι τζίφος το Πόρτο Χέλι» – Αυτά είναι τα SMS του Παππά με τον “κόκκινο εργολάβο”

Ο Καλογρίτσας παρουσίασε τα sms που αντάλλαξε με τον Νίκο Παπά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα του κατάθεση ο Χρήστος Καλογρίτσας παρουσίασε και σειρά γραπτών μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει μαζί του για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και για το διαμεσολαβητικό ρόλο που θα έπαιζε με την αραβικών συμφερόντων εταιρεία.

Ειδικότερα, ο “Κόκκινος Εργολάβος” επέμεινε ότι η συνεργασία του με την εταιρεία CCC για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού έγινε κατόπιν οδηγιών του Νίκου Παππά. «Με δασκάλεψε να πάω στους Αραβες (CCC)», ενώ παρέθεσε και σειρά μηνυμάτων που είχε με τον πρώην υπουργό πριν τη συνάντηση και για την προετοιμασία της, ζητώντας να του δώσει οδηγίες.

«Επειδή αναχωρώ για Πόρτο Χέλι πρέπει να ξέρω κάποια πράγματα. Οι μέρες πέρασαν και εγγυητική δεν έχει υπάρξει. Αν δεν τα πούμε θα είναι τζίφος το Πόρτο Χέλι», ανέφερε βάσει πληροφοριών στο μήνυμά του ο επιχειρηματίας.

«ΟΚ! Θα μιλήσουμε πριν» φέρεται να του απάντησε ο Νίκος Παππάς. Ο Καλογρίτσας σύμφωνα με το “δικαστικό” παραδέχθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που του ζητούσαν να μπει «μπροστινός» σε κάποια δουλειά και συμπλήρωσε:

«Τον Οκτώβρη του 2015 κλήθηκα να συνεργαστώ. Να βοηθήσω σε μια πρόσκληση του Νίκου Παππά και κάποιων άλλων για ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ για τα οποία μιλήσαμε τότε ήταν το κανάλι και αλλά μέσα. Ο Νίκος με τις αρμοδιότητες του υπουργού που είχε τότε ήθελε να δημιουργηθεί μια υποστηρικτική ομάδα ΜΜΕ. Δέχθηκα να δώσω το όνομα μου. Δεν μπορούσα να δώσω τίποτε άλλο. Πάντα είχα πολλά λεφτά όμως τότε τα χρήματα μου ήταν δεσμευμένα. Εμένα και της γυναίκας μου μας είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Εγώ είχα πάρει, μου είχαν δώσει τον ρόλο του ονοματοδότη.

Όταν κάθε τόσο μου ζητούσαν κάπου να συνεισφέρω πάντοτε ανταποκρινόμουν. Ξεκινήσαμε αυτή την οργάνωση κι εγώ ήμουν δίπλα τους. Όλα πήγαιναν ρολόι. Φθάσαμε να ξεκινήσουμε με το κανάλι που ετοιμαζότανε να υπάρξει και μια εφημερίδα. Είχα στηρίξει και το Κόκκινο. Δίπλα τους ήμουν και οι ομάδες του Νικου Παππά δουλεύανε στα δικά μου γραφεία. Στη Νέα Σμύρνη. Μερικές δεκάδες άτομα. Ο Νικος Παππας τους έστειλε. Αν σταχυολογήσω τα στοιχεία μπορεί και να βρω ποιοι ήταν. Όλο και κάτι θα βρούμε» φέρεται να είπε.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ