Αντώνης Χανδρής – Theodora Warre: Βάφτισαν τον γιο τους στο Πόρτο Χέλι (Εικόνες)

Ο Αντώνης Χανδρής και η σύζυγός του Theodora Warre, τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στο Λονδίνο,

γιόρτασαν ακόμη μια όμορφη στιγμή, αυτή τη φορά στη γενέτειρα του γνωστού εφοπλιστή. Ο γιος τους βαφτίστηκε πριν περίπου μια εβδομάδα και πήρε το όνομα του παππού του, Μιχάλη Χανδρή.

Ο γόνος της πανίσχυρης εφοπλιστικής οικογένειας και η καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων παντρεύτηκαν στο Uppark House and Garden στο Νότιο Λονδίνο στις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Στις 20 Αυγούστου 2020 κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του μοναχογιού τους, επέλεξαν η παραμυθένια τελετή της βάφτισης να πραγματοποιηθεί με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας.

Όπως διαβάζουμε στην Real News και στο δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου, το μυστήριο τελέστηκε στο Πόρτο Χέλι και νονοί του νεοφώτιστου Μιχάλη ήταν ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η σύζυγός του, Nina Flohr. 

Δες φωτογραφίες:

Ο Αντώνης Χανδρής, γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους τους στον κήπο της οικογενειακής έπαυλης, η οποία μεταμορφώθηκε σε ένα… ζωντανό ατμοσφαιρικό παραμύθι για τις ανάγκες της γιορτής. Κεριά, βότσαλα και κεντρικός διάκοσμος με βάση το λεμόνι συνέθεσαν ένα λιτό, αλλά φινετσάτο καλοκαιρινό σκηνικό, χωρίς υπερβολές και αισθητική φλυαρία.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ