Αναφορά Ν. Μανωλάκου για τα σχολεία των Σπετσών

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε στις 15/07/2021 Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων,

όπου ζητεί να αντιμετωπισθεί θετικά το αίτημα του Δήμου Σπετσών για την πλήρωση των κενών θέσεων των εκπαιδευτικών στα σχολεία του νησιού.

Ακολουθεί η σχετική Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Θέμα: «Η υπ’ αριθ. 2001/14-07-2021 επιστολή του Δήμου Σπετσών, σχετικά με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών των σχολείων του Δήμου Σπετσών»

Κυρία Υπουργέ,

Σάς υποβάλλω συνημμένη την υπ’ αριθ. Πρωτ. 2001/14-07-21 επιστολή του Δήμου Σπετσών, , με την οποία επισημαίνεται το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, στα σχολεία του νησιού.

Ο Δήμος σάς απευθύνει έκκληση για την έγκαιρη πλήρωση των κενών θέσεων για το σχολικό έτος 2021-2022, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι προσφέρει, ως επιπλέον κίνητρο, το ποσό των € 200 μηνιαίως, ως επίδομα, σε κάθε αναπληρωτή εκπαιδευτικό, που θα διοριστεί στις Σπέτσες.

Παρακαλώ, όπως αντιμετωπίσετε το ζήτημα αυτό με τη δέουσα ευαισθησία και ενεργήσετε για την πλήρωση των κενών θέσεων των σχολείων των Σπετσών, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα, που ταλανίζει επί πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία.

Ο Αναφέρων
Νικόλαος Μανωλάκος
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ