Αναστολή κάθε δραστηριότητας της Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδος μέχρι τέλος Ιανουαρίου

O χοροδιδάσκαλος της  Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδος Δημήτρης Κοντοκάλης

ενημερώνει για την αναστολή κάθε δραστηριότητας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, λόγω της έξαρσης και διάδοσης του κορωνοϊού:
Αγαπητά μας, μέλη
Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!
Υπό το πρίσμα των μέτρων που λαμβάνονται από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδας για τον μήνα Ιανουάριο.
Είναι περίοδος ατομικής ευθύνης προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού, μιας κι αναμένεται ιδιαίτερη έξαρση με την έναρξη των σχολικών μονάδων.
Επιπρόσθετος λόγος και η παρουσία μου ως εκπαιδευτικού πρωτίστως αλλά και χοροδιδασκάλου εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο στο να συνεχιστούν τα μαθήματα χορού με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Υπομονή λοιπόν !!
Τη συνταγή τη γνωρίζουμε από πολύ παλιά, “βήμα βήμα” όπως πάμε και στα βήματα του χορού. Με το πέρας του 20ημέρου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Ως τότε, ανατρέχουμε στην πλούσια βιντεοθήκη μας αλλά και στην πιο “φρέσκια” γιορτή ελαιολάδου και γλεντάμε στο σπίτι μας.
Στο επανιδείν!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ