Αισιόδοξα τα νέα από τα τελευταία rapid tests στις Σπέτσες

Ο Δήμος Σπετσών με τη βοήθεια του Ομίλου της Βιοϊατρικής, παρέχει δωρεάν rapid tests αντιγόνου σε όποιον κάτοικο του νησιού το επιθυμεί.

Η διενέργεια των tests πραγματοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών που έχει ξεχωριστή είσοδο (είσοδος από την πίσω πλευρά του κτιρίου), όπου θα σας υποδέχεται το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της σημερινής διαδικασίας εξέτασης των rapid tests αντιγόνου σας ενημερώνουμε πως διενεργήθηκαν 62 rapid tests αντιγόνου και όλα ήταν αρνητικά στον COVID-19.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Εκ του Δήμου Σπετσών

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥπουργείοΥγείας 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓI™Î NA ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ <2μ.> ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ