Έφυγε ο Σταύρος Ψυχάρης – Δείτε την πολυτελή βίλα του στο Πόρτο Χέλι που βγήκε στο “σφυρί” έναντι 11,7 εκατ. ευρώ

Χθές 2/8/2022, ο Σταύρος Ψυχάρης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο άλλοτε κραταιός εκδότης έζησε μια γεμάτη ζωή, μαζί με τα “πάνω” της και τα “κάτω” της. Με μεγάλες επιτυχίες και ακόμα μεγαλύτερες απογοητεύσεις.
Για παράδειγμα, το ημερολόγιο έγραφε 28/2/2018, όταν ο άλλοτε ισχυρός εκδότης Σταύρος Ψυχάρης δεχόταν ένα σοβαρό πλήγμα στο γόητρό του. Η παραλιακή βίλα του στην περιοχή Πόρτο Χέλι έβγαινε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα Alpha Bank, με αρχική τιμή τα 4,7 εκατ. ευρώ, για να πωληθεί, τελικά, έναντι αντιτίμου που εφτανε τα 11,75 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, η παραλιακή έπαυλη του Σταύρου Ψυχάρη βρέχεται από θάλασσα και ήταν δίπλα σε δάσος, καθιστώντας τη ένα από τα πιο προνομιακά ακίνητα στο Πόρτο Χέλι.
Επρόκειτο για μια διώροφη κατοικία έκτασης 600 τ.μ. χτισμένη σε σε οικόπεδο 26 στρεμμάτων, ενώ διέθετε υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης.
Εξάλλου, στον περιβάλλοντα χώρο υπήρχε πισίνα 100 τ.μ., δίπλα στην ιδιωτική παραλία της βίλας.
Αυτή είναι η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη, που πωλήθηκε σε πλειστηριασμό βρίσκεται στη θέση “Μετόχι” Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.
 
 
 
 
πηγή