Έργα διαγράμμισης οδών στην Ερμιονίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Από την Αργολίδα ξεκινά, την ερχόμενη εβδομάδα, η μεγάλη εργολαβία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

με αντικείμενο την αναβάθμιση διαγράμμισης, οριοδεικτών, οριζόντιας και κάθετης σήμανσης στο οδικό δίκτυο των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 26 Αυγούστου, στο Ναύπλιο, όπου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας υπέγραψε τις συμβάσεις για δύο έργα στην Περιφερειακή Ενότητας.

Η πρώτη σύμβαση, ποσού 44.333 ευρώ, αφορά σε καθαρισμό πρανών και τάφρων από φερτά υλικά και απορρίμματα στο οδικό δίκτυο της Αργολίδας και η  δεύτερη στο προϋπολογισμού 350.000 ευρώ έργο της διαγράμμισης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας.

Σημειώνεται ότι ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες διαγράμμισης στο κομμάτι όρια νομού – Θερμησία μέχρι τον κόμβο της Ερμιόνης, ενώ μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες θα διαγραμμιστεί το κομμάτι Κρανίδι – Πορτοχέλι και Κρανίδι – Ερμιόνη, καθώς και η παλαιά εθνική οδός από τον κόμβο των Διδύμων μέχρι το χωριό.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ