Έγκριση για πλωτή εξέδρα πρόσδεσης σκαφών στην Πετροθάλασσα

Με την ελπίδα για μία πιο ομαλή τουριστική περίοδο τη φετινή σεζόν, ξενοδοχειακές εταιρείες καταθέτουν τα αιτήματα τους για έγκριση λειτουργίας πλωτών εξεδρών.

Στο πλαίσιο αυτό, άδεια για πλωτή εξέδρα εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσια περιοχή του Κρανιδίου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας  56 τ.μ., για εποχιακή χρήση, στη θαλάσσια περιοχή ΠΕΤΡΟΘΑΛΑΣΣΑ, Όρμου Κρανιδίου Ερμιονίδας, για λογαριασμό της εταιρείας BAYVIEW ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε., με σκοπό την πρόσδεση σκαφών.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ