Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι

Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός του μπάτλερ

Ο προσωπικός μπάτλερ του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για δύο χρόνια στη βίλα του στο Πόρτο Χέλι, ο Στάθης Παπαχριστοφίλου, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» για άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Όπως αποκάλυψε, η τέως βασιλική οικογένεια τον είχε υποδεχτεί με ιδιαίτερο σεβασμό. Συγκεκριμένα είπε: «Με υποδέχτηκαν στο Πόρτο Χέλι και είχα την τιμή να έχω μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους που θα μπορούσα να έχω. Ως τέτοιους τους αναγνωρίζω και ως τέτοιους τους τιμώ».

Και πρόσθεσε: «Εάν ακούσετε έναν μπάτλερ να λέει γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή των εργοδοτών του να τον απολύσετε πάραυτα. Πιστεύω ότι στους τίτλους τέλους όλων μας αναλογεί ένας σεβασμός. Ο σεβασμός με τον οποίον μου φέρθηκαν και αντιμετώπισαν επαγγελματικά τη συνεργασία μας ήταν ο ευγενέστερος που έχω δει. Δεν άκουσα ποτέ την προστακτική. Είναι μία οικογένεια με πολύ βαθιές αρχές και νομίζω ότι ο πόνος που είδατε να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της Άννας Μαρίας ήταν πολύ ανθρώπινος».

Ο Στάθης Παπαχριστοφίλου επίσης επεσήμανε πως η σύζυγός του, η Άννα Μαρία υπήρξε ο πυλώνας της οικογένειας, σκιαγραφώντας το προφίλ του τρυφερού πατέρα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι υπήρξε υποδειγματική οικογένεια, με τη μητέρα να είναι ο πυλώνας όλων αυτών. Μία μητέρα που πραγματικά αγκάλιαζε παιδιά, εγγόνια και πολλούς συγγενείς. Η σχέση του τέως με τα παιδιά ήταν η κλασική σχέση ενός πολύ τρυφερού μπαμπά. Η αγάπη προς όλα του τα παιδιά, ειδικά στα εγγόνια του, ήταν υποδειγματική».

«Η θάλασσα ήταν ένα στοιχείο της ζωής τους. Η θάλασσα, το στοιχείο του νερού, ήταν ένας υπέροχος συνδετικός κρίκος», επεσήμανε ο Στάθης Παπαχριστοφίλου αποκαλύπτοντας πως ο Κωνσταντίνος έβγαινε συχνά για θαλασσινές βόλτες με το σκάφος του, την Αφρόεσσα.
Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε:
Πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ